Kortingsbon: La Place en KFC Korting

Jeroen

8 februari 2013

Bij kortingsbon.nl zijn wij altijd bezig met het verzamelen van de beste kortingen. Dit kunnen kortingsbonnen zijn, maar ook koringscodes of aanbiedingen. In deze blog staan een aantal kortingsbonnen voor je op een rijtje. Met deze bonnen kun je met flinke korting eten bij McDonalds, La Place of KFC (Kentucky Fried Chicken). Zo houd je nog eens geld over voor andere leuke dingen zoals shoppen in de stad waar je dan toch een hapje aan het eten bent. Lees snel verder en kijk waar jij binnenkort wat lekkers gaat eten met hoge korting.

Kortingsbon La Place

Wil jij tijdens het shoppen ook even heerlijk uitrusten met een lekkere culinaire snack. Dan ben je bij La Place aan het goede adres. Zij bereiden alles vers en gebruiken veel eerlijke producten. Met onze kortingsbon krijg je een behoorlijke korting op meer dan 40 producten of gerechten. Als je een keertje lekker gaat shoppen neem deze bonnen dan mee en profiteer van hoge kortingen op een heerlijke maaltijd. Geldig van 4 februari t/m 24 februari 2013.

 kortingsbon la place

Kortingsbon KFC

Als je een echte fan bent van kip of KFC moet je deze kortingsbon echt printen. Lekker smullen van vers klaargemaakte krokante kip. Bij de KFC zijn ze er gespecialiseerd in. Bekijk deze kortingsbon eens goed en bekijk waar jij binnenkort van wilt gaan genieten in een KFC restaurant. Geldig t/m 17-02-2013

kortingsbon kfc